• Aqua-gym, prietenul siluetei tale

    Aqua-gym, prietenul siluetei tale

    Exercitiile aerobice in piscina au intrat rapid pe lista de preferinte a iubitorilor de miscare. Practicate corect si sub supravegherea unui profesionist, ele pot fi executate de persoane din cele mai diverse categorii de varsta, de la copii pana la adulti si oameni de varsta a treia. Sunt recomandate si femeilor insarcinate, desigur, dupa ce medicul isi da aprobarea. 

    Exercitiile de tip aqua-gym sunt mai putin solicitante pentru articulatii decat alergatul sau aerobicul clasic si pot fi adaptate mai usor capacitatii de efort a organismului. Pentru a te bucura de miscare in siguranta si pentru a descoperi placerea pe care o poate oferi aqua-gym, iti recomandam sa tii cont de aceste afaturi:

    ● Foloseste incaltaminte subacvatica de calitate si cu aderenta mare. Te va ajuta sa previi eventualele accidente si iti va feri picioarele de eventualele zone mai abrazive de pe fundul piscinei.

    ● Ai grija la echipamentul pe care il folosesti. Costumul de baie pe care iti place sa-l afisezi vara pe plaja nu este neaparat recomandat si activitatilor sportive, precum este aqua-gym. Iti poate stingheri miscarile, iar eventualele sale decupaje iti pot crea disconfort. Investeste intr-un costum de baie special pentru gimnastica in apa.

    ● Ai grija ca organismul tau sa fie hidratatat. Doar pentru ca faci sport in piscina, nu inseamna ca nu mai ai nevoie sa bei apa. Tine la indemana o sticla si hidrateaza-te de cate ori simti nevoia.

  • Articole similare