• Briose cu cascaval si rosii uscate

    Briose cu cascaval si rosii uscate

    Ingrediente:

    300 g faina
    130 g unt topit
    100 g cascaval ras
    150 ml lapte
    3 oua
    1 pliculet de drojdie
    3 lingurite de cimbru uscat
    sare si piper dupa gust


    Numar de portii: 12 briose


    Mod de preparare:


    1. Preincalziti cuptorul la 200° C. 

    2. Scurgeti rosiile de ulei si tocati-le marunt. 

    3. Intr-un vas, amestecati faina si drojdia. Incorporati cascavalul, cimbrul, rosiile, sarea, piperul si amestecati. 

    4. Intr-un alt vas, bateti ouale, adaugati untul topit, branza de vaci, laptele si amestecati pana obtineti o compozitie omogena. Incorporati aceasta compozitie peste faina si amestecati bine pana se omogenizeaza. 

    5. Puneti hartie de copt in formele de briose si umpleti-le cu aceasta compozitie. Lasati-le la cuptor timp de 30 de minute. Pentru un plus de savoare, puteti adauga in compozitie sunca sau bacon prajit in prealabil. Briosele se servesc calde.
  • Articole similare