• Chiftelute de carne cu sos tomat

    Chiftelute de carne cu sos tomat


    Ingrediente:

    250 g carne tocata de vita
    125 g pasta de tomate
    1 buc. oua
    1 buc. ceapa galbena
    1 lingura menta proaspata
    1 lingurita zeama de lamaie
    1 lingurita chimen seminte
    ulei de masline
    sare
    piper

    Numar de portii: 6

    Mod de preparare:


    1. Caliti ceapa, lasati-o la racit, apoi amestecati-o intr-un vas cu oul batut, carnea, zeama de lamaie, chimenul si menta. Sarati si piperati dupa gust.

    2. Cu mainile umede, faceti chiftelutele, lasati-le sa se odihneasca timp de 20 de minute, apoi prajiti-le in friteuza.

    3. Chiftelutele se servesc atat calde cat si reci. Le puteti aranja in mici vase de portelan, pe un strat de ketchup.

  • Articole similare