• Cum te imbraci toamna aceasta?

    Cum te imbraci toamna aceasta?

    Hainele pe care le ai parca niciodata nu sunt de ajuns. Parca intotdeauna iti doresti zeci, sute de haine, accesorii si pantofi pentru fiecare sezon. Sezonul rece se apropie si suntem siguri ca abia astepti sa iti pui la punct garderoba, potrivit tendintelor.

    Pentru ca stim ca este aproape imposibil sa avem toate hainele pe care ni le dorim, iti recomandam cateva piese must-have pentru acest sezon pe care le poti combina in asa fel incat sa obtii cat mai multe tinute potrivite pentru diverse ocazii si momente ale zilei:

    1. Puloverul oversize - sic, usor de purtat, comod si necesar in sezonul rece – poate fi asortat cu usurinta unei fuste conice sau unei perechi de jeans slim. Obtii astfel o tinuta comoda si totodata cool care poate fi purtata cu succes atat la birou, cat si seara, la cina, cu fetele sau cu prietenul. Pentru a oferi o nota de office tinutei, purtati pe sub pulover o camasa alba, cu guler larg.


    Pulover oversize

    2. Jeansii – sunt, cu siguranta, must-have-ul sezonului rece, in toate variantele sale – bootcut, slim fit sau drepti, clasici, in diverse culori – negru, indigo sau gri. Daca vrei sa adopti un look romantic, poarta o pereche de jeansi evazati, cu o camasa inflorata, in tonuri calde, de toamna – bej, galben, rosu – si o pereche de ghete de piele intoarsa.

    Jeans

    3. Fusta de jeans – o alta piesa care iti permite sa obtii atat o tinuta smart-casual, potrivita pentru o zi la birou, cat si una lejera, de weekend. Pentru birou, poti combina fusta de jeans cu o pereche de pantofi cu toc mediu, comod, cu o camasa alba si, eventual, un cardigan peste. Pentru o iesire in parc, in weekend, o poti purta cu o pereche de tenisi, cu un tricou simplu si cu acelasi cardigan peste.

    4. Rochie midi – feminine si elegante, rochiile midi au revenit in tendinte inca de acum cateva sezoane si se incapataneaza sa ramana printre alegerile preferate ale doamnelor si domnisoarelor. Si noi credem ca este o alegere buna, asa ca ti-o recomandam ca fiind una dintre piesele care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta de toamna-iarna. Fie ca alegi una dintr-un material mai gros – din stofa, de exemplu – sau una mai subtire – din vascoza, rochia midi va fi o piesa vestimentara pe care o vei purta de multe ori in aceasta toamna. Sugestia noastra este sa alegi o culoare de toamna – bej, rosu sau galben – pentru a te potrivi si mai bine cu anotimpul. O poti asorta cu un cardigan uni peste sau cu puloverul oversize, pentru un plus de diversitate!

    5. Ghete din piele – fie ca sunt din piele sau piele intoarsa, cu toc stiletto sau toc jos, trebuie neaparat sa ai o pereche de ghete in toamna aceasta pentru ca le poti asorta cu succes oricarei tinute. 

    Ghete din piele

    Bineinteles, nu trebuie sa uitam de accesorii – genti, coliere si bratari – in nuantele tomnatice, de auriu, ocru sau burgundy! Sa ai o toamna insorita!

  • Articole similare