• Foitaj cu sunca si ciuperci

    Foitaj cu sunca si ciuperci

    Ingrediente:


    300 g sunca 
    150 g ciuperci proaspete
    100 g cascaval ras
    2 oua
    o lingurita de faina
    un pachet de foitaj
    ulei de masline
    sare si piper dupa gust

    Numar portii: 4

    Mod de preparare:

    1. Taiati sunca in cubulete, pe care le rumeniti intr-o tigaie cu putin ulei de masline. 

    2. Dupa ce este gata, amestecati-o cu ouale batute, cascavalul ras si faina.

    3. Taiati ciupercile rondele si caliti-le in ulei de masline. Apoi adaugati-le peste compozitia de mai sus, amestecand totul cu grija.

    4. Intindeti aluatul si puneti-l pe hartie de copt, intr-o tava. Intindeti umplutura peste aluat si aranjati foitajul in forma dorita.

    5. Lasati tava in cuptorul incins la 180° C timp de 30 de minute.

  • Articole similare