• Macelaria cora

    Macelaria cora

    Denis Philippot, maestru macelar cora


    Denis Philippot, maestrul nostru macelar este permanent preocupat si atent la sursele din care provine carnea pe care v-o oferim. Domnul Philippot se intereseaza in ce conditii sunt tinute animalele, cu ce sunt hranite, cum sunt ingrijite si sacrificate. Denis Philippot este la curent in permanenta cu cele mai noi descoperiri stiintifice care contribuie la obtinerea unei carni de cea mai buna calitate, cu cat mai multe proprietati nutritive, fara sa faca rabat la un gust savuros, de neuitat.

    Am muncit mult sa va putem oferi produse variate si de foarte buna calitate. De exemplu, pana nu demult, clientii nu aveau altceva de ales decat porc sau pui, insa am reusit sa aducem in magazine carne de vita de foarte buna calitate, rata, curcan, iepure si continuam sa extindem gama. Am creat parteneriate solide cu furnizorii, chiar am facut formari in randul furnizorilor asa incat respectarea caietelor de sarcini sa nu intampine dificultati.


    Macelaria cora

    Pentru comenzi speciale: dphilippot@cora.ro

    Curcan proaspat direct de la fermele Galli Gallo in farfuria ta

    Carnea de curcan este o carne slaba, foarte gustoasa si satioasa si constituie o sursa excelenta de proteine. Carnea de curcan procesata provine de la pui de o zi crescuti la fermele proprii din Codlea si Sighisoara. Curcanii sunt crescuti cu cereale, sroturi furajere si uleiuri vegetale, ceea ce asigura o calitate deosebita carnii. Capacitate fermelor atinge 1 200 000 de capete pe an ceea ce inseamna aproximativ 17 000 tone carne in viu pe an. De asemenea societatea are parteneriate cu alte ferme din judet pentru aproximativ 4 000 tone carne pe an, ferme cu aceleasi conditii de hranire, monitorizate sanitar veterinar de catre persoane autorizate.

    Carne de porc de Mangalita, disponibila la cora

    In hipermarketurile cora gasiti carnea ideala, de porc de Mangalita, care este recunoscuta pentru beneficiile sale asupra sanatatii, in special pentru faptul ca grasimea sa este saraca in colesterol. Carnea de Mangalita contine foarte putina apa comparativ cu cea rezultata de la porcii crescuti intensiv, in spatii inguste. De asemenea, este bogata in acizi grasi  esentiali Omega 3. Un alt avantaj al carnii de Mangalita, comparata adesea cu cea de somon, este faptul ca se gateste mult mai repede, este foarte frageda si suculenta, ceea ce ofera un gust deosebit mancarii. 

    Aceste beneficii pentru sanatate ne-au determinat sa cautam cele mai sigure surse de carne de Mangalita, astfel incat clientii cora sa gaseasca zilnic acest produs, proaspat, in magazinele din toata tara. Unul dintre furnizorii nostri este ferma din Mereni, Judetul Covansa, care este recunoscuta pentru alimentatia sanatoasa compusa din cereale si legume oferite porcilor din aceasta rasa.
  • Articole similare