• Muschi de porc sibian

    Muschi de porc sibian


    Ingrediente:

    400 g muschi de porc
    120 g sunca presata de pui
    3 buc. oua
    80 g faina
    200 g cascaval
    200 g castraveti murati
    200 g ciuperci conservate
    2 buc. lamai
    40 g mustar dulce
    1 lingurita tarhon
    40 ml ulei de floarea soarelui
    sare
    piper negru

    Numar de portii: 4

    Mod de preparare:


    1. Portionati muschiuletul de porc, bateti-l bine, apoi condimentati-l cu sare si piper.

    2. Puneti in mijlocul bucatilor de carne cate o felie de sunca, o parte din cantitatea de cascaval si impachetati-le, apoi puneti-le la prajit in ulei. Lasati-le sa se rumeneasca pe ambele parti, adaugati ciupercile taiate rondele si acoperiti-le cu o felie de cascaval.

    3. Introduceti muschiul la cuptor pentru a se gratina si lasati-l aproximativ 30 de minute la foc mediu.

    4. Puneti la fiert doua oua, apoi tocati-le marunt. Stoarceti castravetii de apa si taiati-i in cubulete.

    5. Faceti la mixer o maioneza, utilizand galbenusul crud al oului ramas, mustar, sare, piper si ulei. Stoarceti aici si zeama de lamaie. Adaugati in maioneza tarhonul, ouale tocate si cubuletele de castraveti.

    6. Muschiul de porc se serveste cu sos remoulade, cartofi prajiti si legume.
  • Articole similare