-
Ingrediente:
400 g muschi de porc
120 g sunca presata de pui
3 buc. oua
80 g faina
200 g cascaval
200 g castraveti murati
200 g ciuperci conservate
2 buc. lamai
40 g mustar dulce
1 lingurita tarhon
40 ml ulei de floarea soarelui
sare
piper negru
Numar de portii: 4
Mod de preparare:
1. Portionati muschiuletul de porc, bateti-l bine, apoi condimentati-l cu sare si piper.
2. Puneti in mijlocul bucatilor de carne cate o felie de sunca, o parte din cantitatea de cascaval si impachetati-le, apoi puneti-le la prajit in ulei. Lasati-le sa se rumeneasca pe ambele parti, adaugati ciupercile taiate rondele si acoperiti-le cu o felie de cascaval.
3. Introduceti muschiul la cuptor pentru a se gratina si lasati-l aproximativ 30 de minute la foc mediu.
4. Puneti la fiert doua oua, apoi tocati-le marunt. Stoarceti castravetii de apa si taiati-i in cubulete.
5. Faceti la mixer o maioneza, utilizand galbenusul crud al oului ramas, mustar, sare, piper si ulei. Stoarceti aici si zeama de lamaie. Adaugati in maioneza tarhonul, ouale tocate si cubuletele de castraveti.
6. Muschiul de porc se serveste cu sos remoulade, cartofi prajiti si legume.Muschi de porc sibiancora aprilie 27, 2017
Articole similare
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumim pentru mesaj!