Ingrediente:
8 buc. rosii cherry
4 buc. oua de prepelita
4 buc. oua
2 buc. masline negre
2 buc. rosii proaspete
2 linguri maioneza
salata verde
Numar de portii: 4
Mod de preparare:
1. Fierbeti ouale de gaina timp de 9 minute. La jumatatea timpului, adaugati ouale de prepelita. Dupa fierbere, lasati-le la racit intr-un vas cu apa rece, apoi decojiti-le cu grija.
2. Decupati o bucatica de la fiecare capat al oualelor pentru a le da stabilitate si asezati-le peste salata. Decupati cate o palarioara pentru oua din jumatatile de rosii, iar pentru ouale de prepelita taiati palariute din rosiile cherry.
3. Ornati rosiile cu mici puncte de maioneza si veti obtine niste ciupercute. Puneti si celelalte jumatati de rosii peste salata si decorati-le cu mici bucati de masline.
4. Veti obtine niste buburuze delicioase! Preparatul se serveste foarte rece si cu chef de joaca.