• Tu cum iti petreci timpul liber, intr-o zi de toamna?

    Tu cum iti petreci timpul liber, intr-o zi de toamna?

    Chiar daca ziua s-a micsorat, vremea a inceput sa fie mai racoroasa si orasul  a inceput sa fie din nou aglomerat, nu ai niciun motiv sa stai prea mult in casa. Inca! 
    Profita de zilele insorite de toamna si petrece cat mai mult timp in natura, plimbandu-te prin parcurile sau prin Gradina Botanica din Bucuresti. Observa schimbarile din jur. Fii atenta la frunze, flori, iarba si neaparat la lumina zilei care, intr-o zi de toamna, este mai clara ca oricand. Ia cu tine o paturica sau un hamac si o carte buna si bucura-te de timpul petrecut cu tine insati!

    Descopera cartierele Bucurestiului, toamna! Alege cate un cartier pe saptamana si plimba-te relaxata pe stradute, descoperind locuri noi si ascunse din Bucuresti. Recomandam Mosilor, Icoanei, Vatra Luminoasa sau Vacaresti.

    Mergi la cumparaturi de sezon! Nu rata sub nicio forma legumele si fructele de sezon - mere, pere, struguri, dovleac, sfleca si alte bunatati oferite de natura in acest anotimp, dar nici ultimele colectii de fashion din magazine, pentru a te asigura ca esti imbracata in tendintele sezonului atunci cand iesi la plimbare.

    Alege sa fii turist pentru o zi in Bucuresti si fa o tura cu autobuzul special, Bucharest City Tour. Inca circula, este la dispozitia ta pana  in jurul datei de 1 noiembrie. Este relaxant si interesant totodata sa vezi, de sus, cele mai importante obiective turistice in Bucuresti: Calea Victoriei, Muzeul Enescu, Casa Presei, Arcul de Triumf sau Piata Revolutiei.
    Bea must! Nu lasa toamna sa treaca fara sa profiti de beneficiile uimitoare ale mustului de struguri! Convoaca-ti familia si petreceti impreuna o zi de toamna memorabila, facand impreuna must de struguri!

    Speram ca te-am convins sa fii activa toamna aceasta si sa alegi cel putin una dintre propunerile noastre. 

  • Articole similare