• 3 lucruri care nu se vor demoda niciodata

    3 lucruri care nu se vor demoda niciodata

    Trendurile vin si trec, iar descoperirea lor face parte din bucuria oricarei femei interesate de moda. De la un sezon la altul, ne place sa descoperim noile culori la moda, cele mai recente croieli sau materiale. Exista, insa, anumite haine care reusesc sa ramana actuale oricat de schimbatoare ar fi moda. Ele reprezinta, de altfel, si cea mai sigura investitie pe care o putem face in garderoba noastra.


    ”Micuta rochie neagra” (”little black dress”). Inca din 1961, cand Audrey Hepburn a facut-o celebra in ”Breakfast at Tiffany’s” a devenit un obiect-cult, care a trecut prin decenii intregi si a ramas mereu actuala. Este nu doar piesa ”salvatoare” atunci cand te afli in criza de inspiratie, ci si dovada ca ai repere admirabile in moda. O poti purta in cele mai diferite ocazii, pentru ca iti ofera optiuni multe de accesorizare: cu balerini si bijuterii minimale, este o piesa perfecta pentru birou, iar cu tocuri si perle te ajuta sa devii o aparitie memorabila la o ocazie.

    Trench-ul neutru. Cu toate ca a fost lansat ca parte din uniforma militarilor britanici in primul razboi mondial, trench-ul a devenit o parte integranta a colectiilor de moda, dupa anii ‘50. A fost indragit rapid de vedete precum Catherine Deneuve sau Meryl Streep. Iti recomandam sa achizitionezi unul in culorile clasice: negru sau bej.

    3 lucruri care nu se vor demoda niciodata


    Tricoul ”marinaresc". A ajuns pe podiumurile de moda gratie lui Coco Chanel, care s-a inspirat din uniformele marinarilor francezi. A fost, imediat, adoptat de personalitati precum Pablo Picasso, Jean Cocteau, Jane Birkin sau Briggite Bardot. Este la fel de modern si astazi si prezent in colectiile multor designeri. Il poti asorta intr-o multime de feluri, de la un look completat cu jeans, pana la variante neconventionale precum o fusta de matase sau pantaloni palazzo.
  • Articole similare