• 6 idei pentru redecorarea casei intr-o zi

    6 idei pentru redecorarea casei intr-o zi

    Cateodata poate fi foarte simplu sa iti redecorezi casa, fara sa fie nevoie de planuri elaborate si de un buget pe masura. Daca te-ai gandit ca poate ar fi benefic pentru tine si familia ta sa schimbi putin decorul casei tale in aceasta toamna, iata cateva idei care iti pot fi de folos:


    1. Incepe prin a schimba perdelele. Este simplu de realizat, nu foarte costisitor si are un impact major asupra decorului per ansamblu al camerelor.

    2. Acopera canapeaua cu o cuvertura in ton cu perdelele si adauga 2, 3 perne decorative cu motive colorate pentru a sparge monotonia. Ai grija sa alegi culori asortate cu perdelele si covoarele, dar in contrast cu mobila. Pentru dormitoare, poti alege sa schimbi pilotele! Inlocuieste-le pe cele vechi cu unele noi, colorate sau imprimate. 

    3. Un accent de culoare pe un perete poate face o mare diferenta! Tapeteaza un perete sau vopseste-l in alta culoare. 

    4. Schimba plantele decorative din casa cu orhidee in ghiveci, de diverse culori! Cumpara ghivece noi, colorate si, de ce nu, poti chiar sa cumperi flori proaspete si colorate de toamna si sa le asezi in cateva locuri cheie din casa: pe hol, in sufragerie, pe masa, sau pe pervazul din bucatarie. 

    5. Alege o fata de masa deosebita, in culori si modele indraznete, pentru masa din bucatarie! In felul acesta vei da o nota de culoare si de noutate bucatariei tale!

    6. Delimiteaza o zona din living cu o perdea colorata sau un paravan imprimat! Vei avea un nou loc de depozitat lucruri si impresia ca ai o noua camera intr-o camera! 

  • Articole similare