• 6 remedii simple pentru a scapa de greturile matinale din timpul sarcinii

    6 remedii simple pentru a scapa de greturile matinale din timpul sarcinii

    Potrivit cercetarilor moderne, starile de greata matinale, mai mult sau mai putin intense, se manifesta la aproape 80% dintre femeile gravide in primul trimestru de sarcina. Iata cateva metode incercate de alte viitoare mamici cu rezultate. Este posibil insa sa fi nevoita sa experimentezi pentru a gasi combinatia potrivita care te va face sa te simti bine toata ziua.


    1. O lingurita de suc de ghimbir poate ajuta la reducerea anxietatii. Sucul de ghimbir are proprietati stimulative care iti pot calma burtica. Poti, de asemenea, sa inlocuiesti sucul cu ceai sau bomboane de ghimbir.

    2. Bogata in vitamine, minerale si fibre, apa de nuca de cocos are numeroase beneficii pentru sanatate si poate fi un remediu la indemana oricarei viitoare mamici care se confrunta cu o dimineata grea. Adauga o lingurita de suc de lamaie intr-o ceasca cu apa de nuca de cocos si ia cate o inghititura la fiecare cincisprezece minute pentru a a-ti calma stomacul.

    3. De multe ori apa este cel mai bun medicament! Se pare ca femeile care beau un pahar de apa la fiecare ora au mai putine stari de disconfort dimineata.

    4. Dimineata, poti evita starea de greata daca mananci ceva chiar inainte de a te ridica din pat. Asadar, pastreaza niste biscuiti pe noptiera. Acum ai si un motiv bine intemeiat.   

    5. Evita alimentele prajite, grase care tind sa provoace si sa intensifice starea de greata. 

    6. O compresie calda cu ulei de lavanda pe burtica poate fi solutia ideala pentru a incepe ziua intr-un mod relaxat. Adauga 6 picaturi de ulei de lavanda intr-un castron de apa calda. Ia un prosop si pune-l intr-un castron, elimina apoi excesul de apa si pune prosopul pe abdomen. Nu ramane decat sa te relaxezi si sa te bucuri de cateva momente de liniste.

  • Articole similare