• Bine ai venit in Lumea cora!

    Fundatia lumea cora

    Credem ca viitorul copiilor este cea mai importanta miza a generatiei noastre. Si pentru ca proverbul "este nevoie de un intreg sat pentru a creste un copil" face parte din setul nostru de valori, ne implicam acolo unde este nevoie de ajutor. cora Romania, prin Fundatia Lumea cora, este hotarata sa lupte pentru sanatatea, educatia si integrarea sociala a celor mici, mai ales a acelor copii care isi incep drumul in viata din medii defavorizate. Impreuna, demonstram ca fiecare dintre ei trebuie sa creada in propria sansa si le dam motive concrete pentru a-si intampina viitorul cu optimism.


    Fundatia Lumea cora este o organizatie nonguvernamentala tanara, cu scop non lucrativ, creata in 2014.  Convingerea noastra este ca solidaritatea este cea care creeaza proiecte durabile si, de aceea, obiectivul nostru este de a implica angajatii cora in activitatile fundatiei, prin voluntariat. Ne-am bucurat sa vedem ca acest mod de a lucra ca o echipa a adus multe zambete pe fetele celor mici. Fie ca a fost vorba de donatii de alimente sau produse de baza, fie ca am participat la proiecte legate de educatie, am inteles cu totii ca si cei mai putini norocosi dintre cei mici au sansa unui viitor frumos, daca luptam impreuna pentru ei. Credem ca viitorul se construieste in fiecare zi si, de aceea, ne implicam in proiecte pe termen lung, precum “Cugeta, Mananca, Salveaza”, campania noastra impotriva risipei alimentare.

    Unul dintre momentele noastre preferate a fost chiar la inceputul acestei primaveri, cand copiii de la Asociatia Valentina le-au oferit angajatelor cora martisoare facute chiar de ei si am petrecut impreuna o zi minunata.
  • Articole similare