• Cartofi in crusta susan

    Cartofi in crusta susan

    Ingrediente:


    1 kg de cartofi noi
    150 g faina
    3 oua
    150 g susan
    sare si piper dupa gust

    Numar de portii: 4

    Mod de preparare:

    1. Puneti apa la fiert si adaugati putina seara. Cand apa incepe sa fiarba, adaugati cartofii si fierbeti-i timp de 15 minute. 

    2. Dupa ce au fiert, taiati-i in sferturi. 

    3. Intr-o farfurie adanca, bateti ouale ca pentru omleta. 

    4. Treceti cartofii mai intai prin faina, apoi prin oul batut si, la sfarsit, prin susan. 

    5. Intr-o tigaie, puneti la incalzit uleiul si prajiti cartofii. Lasati-i sa se prajeasca bine apoi puneti-i pe un prosop de bucatarie pentru a indeparta surplusul de ulei.
  • Articole similare