• Cod marinat in sos Miso & Miri

    Cod marinat in sos Miso & Miri

    Ingrediente:


    1, 800 kg cod
    2 g sare de mare
    200 ml ulei de masline   

    Garnitura bok choy

    1, 5 kg bok choy 
    100 ml ulei de susan
    200 g rosii uscate afumate
    5 g usturoi
    50 g ghimbir proaspat

    Pentru sos Miso & Mirin

    100 ml sake
    150 ml sos mirin (un sos japonez)
    450 g pasta de miso (pasta de soia)
    200 g zahar

    Numar de portii:10

    Mod de preparare:
       
    1. Portionati pestele in bucati de 180 g fiecare. 

    2. Intr-un bol mai mare, adaugati sosul mirin, pasta de miso, sake si zaharul. Amestecati bine toate ingredientele, apoi adaugaÅ£i bucatile de peste. 

    3. IntroduceÅ£i bolul in frigider si lasati-l la marinat, timp de 24 de ore. 

    4. Puneti pestele la prajit intr-o tigaie cu ulei, apoi introduceti-l in cuptor, timp de aproximativ 20 de minute la 200º C.

    Mod de preparare pentru garnitura de Bok Choysotaţi toate ingredientele intr-o tigaie cu ulei de susan.

  • Articole similare