Ingrediente: 1, 800 kg cod 2 g sare de mare 200 ml ulei de masline Garnitura bok choy 1, 5 kg bok choy 100 ml ulei de susan 200 g rosii uscate afumate 5 g usturoi 50 g ghimbir proaspat Pentru sos Miso & Mirin 100 ml sake 150 ml sos mirin (un sos japonez) 450 g pasta de miso (pasta de soia) 200 g zahar Numar de portii:10 Mod de preparare: 1. Portionati pestele in bucati de 180 g fiecare. 2. Intr-un bol mai mare, adaugati sosul mirin, pasta de miso, sake si zaharul. Amestecati bine toate ingredientele, apoi adaugaţi bucatile de peste. 3. Introduceţi bolul in frigider si lasati-l la marinat, timp de 24 de ore. 4. Puneti pestele la prajit intr-o tigaie cu ulei, apoi introduceti-l in cuptor, timp de aproximativ 20 de minute la 200º C. Mod de preparare pentru garnitura de Bok Choy: sotaţi toate ingredientele intr-o tigaie cu ulei de susan.