• Cum alegi un cadou inspirat de casa noua

    Cum alegi un cadou inspirat de casa noua

    Mutatul intr-o casa noua este unul dintre cele mai stresante momente din viata multora dintre noi, fie ca este vorba despre un apartament inchiriat sau despre achizitionarea unei case. Investim mult timp si energie in acest proces, iar la final ne bucuram sa impartasim entuziasmul cu cei dragi pe care ii invitam sa ne fie alaturi si sa le facem turul noii locuinte.


    De partea cealalta, atunci cand primesti o invitatie la petrecerea de casa noua a unor buni prieteni, alegerea unui cadou potrivit este un lucru foarte personal. Trebuie sa decidem daca vrem sa tinem cont mai mult de personalitatea gazdelor si sa alegem un obiect personalizat sau sa oferim un cadou util. Urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa iei mai usor o decizie. 

    1. Incearca sa faci referire la amintiri comune prin cadoul ales. O rama cu o poza de grup, un album foto cu poze din ultima calatorie impreuna sau orice alt obiect care sa faca trimitere la amintiri comune poate reprezenta o idee minunata.

    2. Stiati ca in mod traditional lumanarile erau folosite pentru a simboliza darul luminii intr-o casa noua? Poti lua in considerare cumpararea unui kit de aromaterapie sau a unor lumanari parfumate care sa creeze o atmosfera primitoare in noua casa.

    3. Inspira-te din pasiunile gazdelor. De exemplu, daca stii ca pentru prietenii tai experientele culinare noi sunt la ordinea zilei, nu rata ocazia de a le darui o colectie de carti de gatit cu retete din lumea intreaga. 

    4. Daca gazdele sunt un cuplu proaspat casatorit, un set de prosoape brodate cu initialele acestora sau personalizat cu un citat despre viata de familie reprezinta un cadou foarte sofisticat.

    5. Daca simti ca nu gasesti nimic potrivit, cumpara un voucher cadou la magazinul preferat de decoratiuni si accesorii pentru casa. Cu siguranta sunt o multime de lucruri de care o sa aiba nevoie in noul camin.

    Cum alegi un cadou inspirat de casa noua

  • Articole similare