• Hipermarketul cora City Park din Constanta a investit 2 milioane de euro in extinderea si modernizarea sa


    cora City Park

    cora Romania isi consolideaza prezenta in Constanta prin extinderea hipermarket-ului cora City Park intr-o formula modernizata, pe o suprafata marita, un spatiu de cumparaturi adaptat perfect exigentelor consumatorilor din zona.


    Investitia in modernizarea hipermarketului a fost de 2 milioane de euro, proces ce a avut loc simultan cu cel de extindere a mall-ului City Park.

    „Credem ca efortul a meritat si ca noul hipermarket va fi apreciat atat de catre clientii fideli, cat si de cei noi pe care speram sa ii castigam. Noul cora City Park care, iata, se mareste odata cu implinirea a cinci ani, are o suprafata de aproape 6 000 mp fata de 4 000 mp initial, ceea ce ne-a permis sa regandim total structura hipermarketului intr-o maniera compacta ÅŸi rectangulara, astfel incat sa ofere o experienta de shopping placuta si, de ce nu, sa creeze dependenta”, a declarat Cristian Nastase, directorul cora City Park.

    Cumparatorii vor gasi in noul hipermarket o intrare suplimentara,  un flux de produse optimizat, raioane de brutarie, gastronomie si carne bine structurate, produse vrac foarte cerute in ultimul timp pe piata, precum si raioane pentru copii, de cultura, produse bio si bauturi mult mai bine reprezentate decat in structura veche. Cu o oferta extinsa vine si sectorul nealimentar, unde vor fi disponibile numeroase produse noi, la preturi accesibile.

    Odata cu extinderea magazinului s-a marit si echipa cora City Park, pentru ca retailerul doreste sa ofere clientilor servicii ireprosabile. Astfel, cora City Park are acum cu 30% mai multi angajati, cei mai multi activand in zona produselor proaspete si a gastronomiei: brutari, macelari, bucatari, fiind recunoscuta competenta cora in domeniul produselor elaborate sau finisate in laboratoarele proprii.
    In noua configuratie a mall-ului, cora City Park dispune ÅŸi de o parcare dublata la 1 300 de locuri. Lucrarile continua pentru extinderea acesteia la 1 800 de locuri fata de 700 inainte de extindere.

    Septembrie 2016 este de altfel o luna de referinta in retailul constantean, unde cora are o prezenta importanta prin cele doua magazine – City Park si Bratianu – la acesta din urma fiind recent inaugurat serviciul online prin platforma www.cora.ro. Astfel, magazinul virtual subliniaza oferta traditionala, oferind acces printr-un singur click la peste 30 000 de produse care pot fi livrate acasa in Constanta ÅŸi in zonele limitrofe.



    cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piata romaneasca din 2003, grupul opereaza in prezent 11 hipermarketuri in Bucuresti si in marile orase. In 2013, cora a lansat platforma www.cora.ro prezenta in acest moment in BucureÅŸti si Constanta. cora este  primul mare lant comercial care propune  livrare tip drive in Romania. Astazi, reteaua punctelor coraDrive a fost extinsa la nivelul tuturor  celor patru magazine din Capitala. Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, carora le ofera produse si servicii de calitate, la preturi accesibile.
  • Articole similare