-
Ingrediente:
1 homar mare
2 galbenusuri
100 g unt
3 cartofi
5 ml vin alb
sare si piper dupa gust
Numar portii: 1
Mod de preparare:
1. Puneti la fiert homarul in apa cu sare, timp de sapte minute. Dupa ce s-a fiert, lasati-l sa se raceasca, apoi inlaturati crusta.
2. Intre timp, pregatiti un sos olandez: intr-o craticioara, amestecati galbenusurile cu vinul si adaugati unt. Amestecati bine pana ce obtineti o emulsie asemenea unei maioneze.
3. Homarul poate fi servit alaturi de sosul olandez, cartofii prajiti si salata mixta. Asezonati cu sare si piper dupa gust.Homar in sos olandezcora septembrie 22, 2017
Articole similare
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumim pentru mesaj!