• Imbraca-te in frumusetea toamnei!

    Imbraca-te in frumusetea toamnei

    Dintre toate anotimpurile, toamna este cea mai indragostita de culoare. Nuantele frunzelor, ale florilor de octombrie, ale fructelor mangaiate de soare, toate sunt o invitatie de a gasi in garderoba cele mai inspirate combinatii cromatice, numai bune sa se asorteze cu lumina blanda a soarelui si cu peisajul din jur. Cu un pic de indrazneala, poti transforma fiecare zi de toamna intr-o ocazie de a deveni cu adevarat o aparitie!


    Ocru este vedeta absoluta a toamnei 2017. Este parca desprinsa din frumusetea unui parc in care copacii isi lasa frunzele sa cada, pentru a forma un covor incantator pentru ochii trecatorilor. In plus, este si o culoare usor de integrat in vestimentatie. O poti combina cu nuante nude sau, daca vrei o aparitie mai curajoasa, incearca nuante metalice de bronz sau auriu. 

    Grenadine, o nuanta speciala si intensa de rosu, pastreaza amintirea apusurilor din vara si, in acelasi timp, iti aminteste ca urmeaza sezonul petrecerilor si al sarbatorilor. Se potriveste foarte bine cu majoritatea nuantelor de ten si de par si te asigura ca nu vei trece neobservata, oriunde te-ai afla. Iar anul acesta este si foarte trendy, fiind declarata de Institutul Pantone una dintre culorile sezonului. De aceea o vei gasi si pe multe podiumuri de moda!

    Verdele inchis, cu o usoara nuanta albastra (denumit de specialisti ”Shaded Spruce”) este, la randul sau, una dintre vedetele cromatice ale acestei toamne. Arata minunat atunci cand este folosit pentru materiale elegante, precum catifeaua si iti recomandam sa il combini cu gri deschis sau cu aramiu! 
  • Articole similare