• Iti doresti mai mult timp liber? Avem 4 ponturi pentru tine!

    Iti doresti mai mult timp liber? Avem 4 ponturi pentru tine!

    Visezi cu ochii deschisi ca, in programul tau incarcat, sa faci mai mult loc pentru tine si lucrurile pe care iti place cu adevarat sa le faci. Cu toate acestea, intre munca, obligatii domestice si drumuri, timpul tau liber pare sa ramana doar un vis mereu amanat de la a deveni realitate. Iata cateva idei care te vor ajuta sa iti gestionezi mai bine indatoririle de peste zi si sa reusesti sa iti pastrezi mai mult timp doar pentru tine si pasiunile tale:


    ● Fa toate cumparaturile odata. Cand ai mai multe lucruri de achizitionat, mergi la toate magazinele intr-o singura tura. Nu lasa o parte dintre cumparaturi pentru o alta zi, pentru ca tot ce vei face va fi sa iti ocupi inutil alte cateva ore.

    ● Procedeaza la fel si cu drumurile pentru plata facturilor si pentru formalitatile administrative. Daca nu reusesti sa le platesti online, ceea ce ar fi varianta ideala, atunci incearca sa te ocupi de toate intr-o singura zi. Iti vei menaja si timpul, si rabdarea de a merge la ghisee mai multe zile.

    ● Fii punctuala si, in acest fel, vei economisi si timpul tau, dar si pe al altora. Intarzierile repetate presupun un consum inutil de timp si, daca devin o obisnuinta, iti rapesc fara niciun folos ore pretioase.

    ● Invata sa iti desfasori activitatile mai alert si cu mai multa energie. Indiferent daca este vorba de curatenia in casa, de sarcinile de la serviciu sau de alte activitati, daca te misti mai repede si nu mai ”tragi de timp”, iti vei face o mare favoare. Minutele pe care le irosesti facand lucrurile mai lent decat e cazul pot fi transformate in momente relaxante de timp liber.

  • Articole similare