• Luna inimilor deschise 2017

    Luna inimilor deschise 2017

    Campania cora "Luna inimilor deschise" - editia 2017 a strans peste 850 000 lei.


    Campania cora „Luna inimilor deschise” s-a desfasurat anul acesta in perioada 3 mai – 31 iulie, iar rezultatele au fost unele remarcabile, cora si clientii sai reusind sa stranga 852.778 lei.


    In cadrul campaniei, fiecare hipermarket isi alege o cauza legata de copii si sanatatea acestora si identifica, impreuna cu asociatia sau spitalul colaborator o nevoie concreta, stabilind ca obiectiv rezolvarea acesteia.

    Si anul acesta, campania s-a derulat dupa acelasi mecanism: clientii au putut dona la casa de marcat fie Tichetul cora (bon valoric de reducere) primit de la cora, fie o suma de bani, oricat de mica, pentru care au primit bon fiscal si care s-a adaugat sumei fixe donata de cora si comunicata de la inceputul campaniei, respectiv 187 500 lei.

    « Suntem extrem de bucurosi ca am gasit acest mecanism de strangere de fonduri care a fost apreciat de clientii nostri: in primul rand, pentru ca ne-am angajat sa acoperim o nevoie concreta a partenerilor  si sa ne achitam de promisiune indiferent de rezultatul campaniei. In al doilea rand, clientii au apreciat modalitatea moderna de efectuare a donatiei: bonul fiscal a fost o garantie in plus a transparentei cora. In al treilea rand, ne-am gandit la proverbul «Dar din dar se face rai » si asa am initiat posibilitatea de donare a tichetului cora pe care clientii il obtin la achizitionarea anumitor produse pe baza cardului de fidelitate cora » a declarat Codruta Borza, directorul cora Bratianu din Constanta, pilotul acestei actiuni.

    Clientii au apreciat o data in plus transparenta cora si acest lucru s-a vazut in rezultatul obtinut: 665.278 lei stransi exclusiv cu ajutorul clientilor care se adauga celor 187.500 lei, suma oferita de cora Romania.

    Luna inimilor deschise este o actiune de traditie, prima campanie fiind implementata in 2006, cand reprezentantii cora au hotarat ca vor numi luna mai, luna cora si ca in fiecare an se va desfasura o actiune de strangere de fonduri impreuna cu clientii nostri.

    “Noi toti cei din echipa cora le multumim clientilor nostri care au ales sa ofere multor copii sansa de a creste sanatosi. Suma stransa cu ajutorul lor e impresionanta si dovedeste faptul ca activam in comunitati foarte implicate, lucru care ne motiveaza si mai mult in actiunile noastre de responsabilitate sociala. Clientii nostri au setat un standard pe care ne simtim onorati sa-l mentinem. Le multumesc colegilor mei din toate echipele cora implicate si mai ales colegilor nostri de la casele de marcat fara implicarea carora actiunea nu ar fi avut acelasi ecou in inima clientilor.”, a adaugat Codruta Borza.

    Obiectivele campaniei in 2017

    cora Pantelimon, din Bucuresti, si-a fixat ca obiectiv achizitionarea unui dermatom, a unor articole pentru dotarea unui cabinet de recuperare pentru copiii cu arsuri si traumatisme grave si pompe volumetrice  de insertie pentru sectia de toxicologie pentru Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

    cora Lujerului, din Bucuresti, va cumpara 3 aparate pentru citostatice pentru sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni.


    cora Cluj-Napoca va reamenaja si achizitiona echipamente pentru sectia de radiologie si imagistica medicala a Spitalului de urgenta pentru copii.


    cora Sun Plaza, din Bucuresti, va dota maternitatea Cantacuzino din Bucuresti cu un incubator performant prin intermediul partenerilor de la Salvati Copiii.


    cora Baia Mare va sustine achizitionarea unui analizor de gaze sangvine si oximetrie pentru sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Dr.Constantin Opris Baia Mare.


    cora Drobeta va sustine achizitionarea unui ecograf pentru maternitatea din Drobeta Turnu-Severin.


    Cele doua hipermarketuri cora din Constanta - cora City- Park si cora Bratianu - vor cumpara impreuna un echipament medical pentru sectiile de pediatrie si de onco-hematologie si reumatologie pediatrica ale Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta prin intermediul Fundatiei « Daruieste aripi ».


    cora Bacau, cu ajutorul Fundatiei de sprijin comunitar Bacau, va asigura accesul unui medic specialist pediatru in 3 localitati sarace din judetul Bacau: Stanisesti, Colonesti si Motoseni.


    cora Alexandriei, din Bucuresti, va cumpara aparatura pentru sectia de terapie acuta, stabilita impreuna cu Spitalul de Copii dr.V Gomoiu.



    cora Ploiesti va cumpara o masa de resuscitare si mixer aer-oxigen pentru nou nascuti necesare Spitalului de Obstretica Ginecologie Ploiesti.

    Au fost deja demarate, in spitale si  asociatii, procedurile de achizitie a serviciilor sau aparaturilor necesare.

    Donatiile pentru fiecare cauza in parte vor fi acordate in cadrul unor ceremonii ce se vor desfasura, pe rand, in lunile septembrie si octombrie, insa banii vor fi virati spitalelor si asociatilor incepand  din luna august.
  • Articole similare