• Oua vaporase

    Oua vaporase

    Ingrediente:


    3 oua
    1 felie de sunca
    1 rosie
    3 linguri de smantana
    1 lingurita de mustar
    cateva frunze de patrunjel
    ½ lamaie
    6 frunze de salata

    Numar de portii: 6

    Mod de preparare:

    1. Fierbeti ouale timp de zece minute, apoi puneti-le in apa rece. Indepartati coaja cu grija si taiati-le pe jumatate, pe lungime. 

    2. Scoateti miezul rosiei si taiati-l in cubulete. 

    3. Tocati patrunjelul marunt. Intr-o bol, amestecati galbenusurile zdrobite cu o furculita, smantana, mustarul si zeama de lamaie. 

    4. Adaugati si rosiile si patrunjelul. Umpleti apoi jumatatile de albus cu aceasta compozitie. 

    5.Taiati sunca in felii si infigeti-o intr-o scobitoare pentru a forma panza vaporasului.   

  • Articole similare