-
Porumbel fript cu garnitura de sezon
septembrie 08, 2017 0
Ingrediente:
600 g carne de porumbel
1 kg mere
650 g varza rosie
100 g stafide
500 g portocale
250 g ceapa alba
200 g morcovi
100 g grasime de rata
50 ml otet balsamic
300 g spanac
100 g prune deshidratate
50 g rosii uscate
1 l concentrat de pui
Numar de portii: 4
Mod de preparare:
1. Taiati porumbeii pe jumatate si asezonati-i cu sare si piper dupa gust.
2. Tocati jumatate din cantitatea de ceapa, taiati morcovii rondele si asezati legumele intr-o tava unsa cu unt.
3. Adaugati jumatatile de porumbel si introduceti tava in cuptor timp de 30 de minute la 180° C.
4. Intre timp, pregatiti garnitura de varza rosie: tocati ceapa ramasa, varza rosie si jumatate din cantitatea de mere.
5. Caliti ceapa in grasime de rata, adaugati varza, stafidele, sucul de la portocale si merele
6. Turnati otetul balsamic si treptat concentratul de pui. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
7. Tocati spanacul si caliti-l in unt.
8. Merele ramase se taie cubulete si se caramelizeaza in putin unt cu zahar, impreuna cu prunele uscate.
Porumbel fript cu garnitura de sezoncora septembrie 08, 2017
Articole similare
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumim pentru mesaj!