• Raionul gastro

    Raionul gastro

    Pe masura ce va apropiati de zona raioanelor alimentare de la cora, un miros imbietor va face o pofta irezistibila. V-ati dori pe loc o bucatica… de pui la rotisor pregatit la raionul de Gastronomie cora. Va asiguram ca va puteti potoli pofta pe data. Alegeti ce va atrage, platiti chiar la raion si puteti manca pe loc la una dintre mesele amenajate in magazin.

    Indiferent la ce ora popositi in cora, va asteapta preparate culinare simple sau surprinzatoare, potrivite pentru orice moment. Raionul are tot felul de bunatati, de la supe si ciorbe, la preparate din carne sau peste, garnituri asortate, salate pentru cei atenti la calorii, budinci sau preparate mai pretentioase precum quiche cu praz, legume sau somon. Dupa ce v-ati potolit pofta, puteti alege si ce preparate doriti sa luati acasa, pentru intreaga familie. Pofta buna!

    Quiche

    In spatiul GASTRO, cora va asteapta permanent cu o selectie delicioasa de quiche. Reteta originala continea doar aluatul de paine, piept de porc afumat, oua si smantana. Apoi reteta a evoluat si acum se foloseste aluat fraged ca baza, iar in compozitie se adauga acum si branza, care ii asigura o consistenta mult mai pufoasa.


    quiche cora


    Quiche este o propunere extrem de savuroasa: alaturi de o salata verde se poate transforma intr-un pranz delicios si complet iar alaturi de un pahar cu vin, poate fi un excelent antreu pentru o masa cu prietenii.
  • Articole similare