Ingrediente:
Pentru umplutura
1 kg piept de rata afumat
200 g ceapa verde
500 g zucchini
700 g morcovi
60 g usturoi
100 ml sos de soia
mix de condimente
100 ml ulei de susan
60 g coriandru
Pentru aluat
100 g amidon
500 g faina
2 oua
80 ml de apa
Pentru garnitura de castraveti si ardei
800 g castraveti
200 g ardei rosu
50 ml ulei de susan
70 ml ulei de masline
Pentru sos Mild Chili & Ginger
1 l sos Sweet chili & ginger
50 g ghimbir proaspat
5 chili verde tocat
50 ml ulei de masline
Numar de portii: 10
Mod de preparare pentru umplutura: taiati toate ingredientele in felii subtiri si sotati-le in ulei de susan. Adaugati sos de soia si amestecati.
Mod de preparare pentru rulouri: intr-un bol, amestecati ingredientele pentru aluat pana ce obtineti o compozitie omogena. Lasati aluatul in frigider minimum 4 ore, apoi etalati-l si taiati-l in patrate de 20 x 20. Umpleti fiecare patrat cu umplutura realizata mai sus, rulati-le, apoi prajiti-le in baie de ulei.
Mod de preparare pentru garnitura: taiati marunt castravetii si ardeii si caliti-le intr-o tigaie cu ulei de masline si susan.
Mod de preparare pentru sos: sotati ghimbirul si chili intr-o tigaie cu ulei de masline. Adaugati sosul Sweet chili & ginger si lasati totul sa fiarba timp de cinci minute.