• Schimbare de look la cora

    Schimbare de look la cora

    Simona este o tanara cu mult potential, dar si mult bun simt. Ea stie ca o cariera frumoasa incepe de jos si munceste cu drag in fiecare zi. Iar innoirea garderobei de lucru i-a adus si mai multe motive de a zambi.


    Zambim si noi cand ii cerem ajutorul si il primim pe cel mai prietenos ton. Se pare ca serviciile de calitate nu sunt un secret. Pleaca de la angajati fericiti, pentru clienti fericiti.


    Schimbare de look la cora

    Am surprins-o pe doamna Liliana asa cum o stie toata lumea, amabila, respectuoasa si mereu pregatita. Dar mai era ceva: o buna dispozitie vizibila printr-un zambet mare si frumos.


    Sa fie oare noile uniforme cora? Confectionate din materiale de calitate, acestea sunt cu siguranta mai comode, dar si mai elegante. Iar doamna Liliana se bucura ca poate sa-si faca meseria cu aceeasi pasiune ca la inceput.

    Schimbare de look la cora

    Mandria masculina nu l-ar lasa sa recunoasca, dar Alexandru zambeste mai des de cand poarta o noua uniforma. Simte ca fiecare zi de lucru e mai frumoasa cand ii sunt recunoscute meritele si este respectat pentru munca lui.


    Iar asta se vede in tot ce face, in felul in care ne ajuta, in interactiunea cu ceilalti colegi. Haina nu il face pe om, dar sigur il poate ajuta sa devina asa cum isi doreste.


    Schimbare de look la cora

    Raluca stie cat de important e sa tii pasul cu noile trenduri. Mai ales in munca ei, in care unele trenduri se schimba de pe o zi pe alta. Dar nu pare sa o deranjeze, ba chiar e mandra ca isi poate ajuta clientii.


    Iar noua uniforma o completeaza perfect. Stilul clasic este modern indiferent de timpuri. Iar Raluca are incredere ca sfaturile sale sunt privite la fel de bine precum hainele pe care le poarta.


    Schimbare de look la cora

    Doamna Iuliana e cea care le stie pe toate. De cand lucreaza la Serviciul Clienti, nimeni n-a plecat nelamurit de la ea. Si e foarte mandra de rolul pe care-l joaca zilnic. Acum are si o uniforma demna de abilitatile sale.


    O poarta cu placere si simte chiar ca-i vine in ajutor: "Oamenii au incredere ca vor primi ajutorul pe care-l cauta, inca dinainte sa vorbesc." Asta numim noi eficienta.


    Schimbare de look la cora


    Luminita stie ca nevoile clientilor nu sunt o joaca. De la "si-a pierdut ursuletul preferat", la "vine Ziua Copilului", fiecare problema are in spate multe emotii si legaturi de familie. Asa ca trebuie tratate cu seriozitate.


    Iar noua uniforma o ajuta sa afiseze prestanta de care orice specialist in jucarii are nevoie. Plecam de la ea si cu cadoul ales si cu certitudinea ca va fi primit bine.


    Schimbare de look la cora

    Pentru Valentina, curatenia e cea mai importanta. Iar hainele proaspete de lucru sunt mai usor de intretinut si mai usor de purtat. Se vede cu ochiul liber, din felul in care serveste fiecare client. Cu promptitudine, dar si cu atentie la dorintele lor.


    Nu-i usor sa te pricepi la sortimente, numar de oase, greutate, garnituri care se potrivesc. Dar e bine cand priceperea se impleteste cu increderea pe care noile uniforme o inspira.


    Schimbare de look la cora

    Doamna Petruta e ca painea calda: bunatatea intruchipata. Cand am intrebat-o ce parere are despre noile haine de lucru, ne-a dezvaluit un secret. De cand le poarta, se imagineaza intr-o patiserie frantuzeasca.


    Asa ca, data viitoare cand luati paine, sa nu va mirati daca auziti un "Bon appetit!", e doar felul ei de a se bucura de fiecare zi, in haine de sarbatoare.


    Schimbare de look la cora

    Am gasit tot ce era pe lista. Le-am gasit si la preturi bune. Iar la final, ne intampina un zambet de toata frumusetea. Cireasa de pe tort.


    Iulia are si motive sa zambeasca. Cu noua sa uniforma, complimentele tot curg. Sigur, si cea care o poarta are un rol important. In alte cuvinte, se potrivesc de minune.

  • Articole similare