• Tu stii ce mananca la scoala

    Tu stii ce mananca la scoala

    Pachetelul de scoala este o problema importanta pentru orice parinte. Cum sa il facem destul de interesant, diversificat gustos si nutritiv astfel incat sa ne asiguram ca ii va placea celui mic si chiar il va manca, in fiecare zi. Iata cateva ponturi care va vor ajuta sa stati fara griji, stiind ca aveti un copil multumit si corect hranit, inclusiv in timpul scolii:


    ● Lasa-l sa te ajute la pregatiri. Va fi un prilej de distractie in familie si, in plus, va vedea dinainte ce este in pacheÈ›el si va fi mandru sa il manance, stiind ca a contribuit la realizarea lui.

    ● Ofera-i optiuni. Rezerva un raft din dulap si unul din frigider (pentru mancaruri perisabile), pe care sa le umpli cu alimente din care poate sa aleaga ce isi doreste pentru a doua zi.

    ● Fierbe mai multe oua la inceputul saptamanii. Se vor pastra foarte bine la rece si le poti folosi oricand esti in pana de idei pentru pachetel.

    ● Pregateste pachetelul seara, nu dimineata. Vei avea mai mult timp sa te gandesti si sa gasesti cele mai bune si interesante optiuni.

    ● Foloseste cutii compartimentate, astfel incat mancarea sa aiba un aspect placut si cand  ajunge cu ea la destinatie.

    ● La ocazii speciale, cum ar fi de ziua de nastere, ambaleaza componentele pachetelului in hartie simpatic colorata.

    ● Taie feliile de paine pentru sandvis pe diagonala.
    Continutul va ramane intact si copilul va putea manca gustarea mai usor.


  • Articole similare