• Vol au vent cu fructe de mare

    Vol au vent cu fructe de mare

    Ingrediente:


    400 g fructe de mare
    200 ml smantana lichida
    200 ml ulei de masline
    100 ml brandy
    4 bucati cub foietaj
    1 ceapa 
    patrunjel
    sare si piper dupa gust

    Numar de portii: 4

    Mod de preparare:

    1. Foietajul se introduce la cuptor si se coace timp de 20 de minute. 

    2. Ceapa si fructele de mare se toaca marunt si se calesc in ulei de masline. 

    3. Se adauga brandy-ul si se flambeaza, apoi se adauga smantana lichida si se fierbe totul la foc mic, timp de trei minute.  

    4. Foietajul se aseaza in forma de cuib si se umple cu amestecul din fructe de mare. 

    5. Preparatul se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se orneaza cu patrunjel verde.  



  • Articole similare