• Cu ce te incalti iarna asta?

    Cu ce te incalti iarna asta?

    Sezonul rece este pentru multe femei perioada in care li se pare cel mai complicat sa renunte la cochetarie in favoarea confortului. Zapada nu este cea mai buna prietena a tocurilor sau a materialelor elegante si, de aceea, eleganta devine un criteriu secundar atunci cand ne alegem incaltamintea. Vestea buna este ca, iarna aceasta, trendurile sunt in favoarea confortului si, cu un pic de vointa, iti poti pastra aspectul sic si la temperaturi scazute. Iata care sunt tendintele pentru sezonul de iarna 2017-2018:


    Cizmele pot fi oricat de confortabile doresti, pot fi inalte pana la genunchi sau lungi pana la coapse, singura conditie de a fi moderne este culoarea lor: favoritele sezonului sunt rosu si alb.

    Bocancii de tip military sau Dr. Martens sunt cât se poate de trendy si te vor ajuta sa faci fata cu brio nametilor si poleiului, mai ales daca au talpa cu aderenta mare.

    Incaltamintea din catifea sau impodobita cu pietre si strasuri revine in moda si  iti va simplifica alegerea atunci cand te pregatesti pentru petreceri si sarbatori, cu atat mai mult daca acestea se desfasoara in interior.


    Cu ce te incalti iarna asta?


    Blana ca accesoriu pentru cizme si botine ramane in tendinte si iti va asigura confortul termic in cele mai geroase zile de iarna.

    Pantofii sport merita sa ii tii aproape pentru zilele mai calde si ii poti folosi in cele mai interesante si originale asortari, cu rochii mai groase sau cu fuste de iarna.

  • Articole similare