• Cum alegi o drona

    Cum alegi o drona

    Cu atat de multe modele la dispozitie, alegerea unei drone poate fi cu siguranta complicata. Aceste gadget-uri cool au reusit, in doar cativa ani, sa-si construiasca o prezenta puternica pe piata electronicelor de consum. 
    Desi toate dronele au aceeasi structura la baza (patru propulsoare, giroscop etc), ele se pot diferentia prin foarte multe alte aspecte. Unele au o greutate redusa si sunt extrem de rapide, in timp ce altele sunt echipate cu camere performante sau au o autonomie mai mare de zbor. 

    Daca te-ai hotarat ca este momentul sa achizitionezi o drona, trebuie sa tii cont de faptul ca orice dispozitiv care zboara este greu de controlat.  Fiecare drona zboara putin diferit in functie de modul in care este setat controler-ul de zbor. Astfel, unele dintre ele sunt configurate pentru zboruri mai agile, in timp ce altele au mai multa stabilitate. 

    Daca cumperi drona pentru un copil, va trebui sa alegi una care sa nu fie foarte scumpa, dar sa fie robusta si dotata cu elemente de siguranta si foarte usor de utilizat pentru a se adapta la modul in care va fi folosita. In cazul in care esti pasionat de fotografie si vrei sa surprinzi cadre inedite in vacanta, o drona semi profesionala poate raspunde tuturor cerintelor tale.

    Cum alegi o drona


    Pe langa toate aspectele mentionate mai sus, un aspect care nu trebuie neglijat atunci cand alegi o drona este durata bateriei. Daca o vei folosi pentru a inregistra evenimente, vei avea nevoie chiar si de o baterie de rezerva.

  • Articole similare