• Cum sa alegi asternuturile de pat

    Cum sa alegi asternuturile de pat

    Tinand cont ca iti petreci o treime din viata dormind, credem ca este important sa acorzi mai multa atentie atunci cand alegi asternuturi de pat, care trebuie sa fie nu numai confortabile, dar si rezistente. Dar cu atat de multe optiuni – densitatea fibrelor, tipuri de tesaturi, modelele, amestec de materiale - procesul decizional poate fi coplesitor. Asadar, cum poti sa te asiguri ca achizitionezi lenjeria de pat perfecta? Ei bine, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare. 


    In primul rand, alege o paleta de culori care sa completeze estetica dormitorului si tesaturi cum ar fi bumbacul sau matasea, dar tine cont ca fiecare dintre acestea necesita o ingrijire speciala. Daca nu vrei sa faci multe drumuri la spalatorie, bumbacul este varianta cea mai convenabila. Dar inainte de a le cumpara, uite-te pe eticheta si tine cont ca seturile din bumbac cu un numar mare de fire vor fi mult mai durabile decat cele cu numar scazut de fire. 

    In cazul in care esti o persoana careia ii este in permanenta cald in timpul somnului, vei dori o lenjerie de pat mai subtire si cat mai usoara. Stai insa departe de satin, deoarece are o greutate redusa, dar retine caldura. 

    Daca esti o fire mai friguroasa vei dori asternuturi cat mai calduroase, un pic mai grele. Noi iti recomandam sa optezi pentru flanel sau un amestec de teseturi.

    Cine a spus ca nu poti fii creativ cand iesi la cumparaturi pentru casa? Cumpara 3 lenjerii de pat de baza - una intr-o culoare neutra, una cu un model floral/buline/dungi si inca un set intr-o culoare puternica – si combina-le in cat mai multe variante. Astfel, nu te vei plictisi si vei crea diferite stiluri care vor schimba atmosfera dormitorului.

  • Articole similare