• Gadgeturile, prietenele tale atunci cand faci sport

    Gadgeturile, prietenele tale atunci cand faci sport

    Sa incepi sa faci sport nu este doar o decizie extrem de sanatoasa, ci si una care are nevoie de un pic de pregatire. Pentru ca activitatea fizica sa ramana in rutina ta pe termen lung, este nevoie de multa ambitie si de dorinta de a descoperi ca sportul nu este o corvoada, ci poate deveni o adevarata placere. Iar acest lucru se va petrece mult mai repede daca vei include in sesiunea de miscare si gadgeturi care te vor ajuta sa iti masori performantele, dar si sa te bucuri de noul tau ritm alert de viata.


    Daca vrei sa devii o alergatoare pasionata, muzica iti va fi de mare folos. O tura de alergare in parc va fi o adevarata incantare daca o insotesti cu playlist-ul tău preferat. Ai putea, desigur, sa folosesti una dintre sutele de aplicatii pentru telefoanele mobile, dar, daca vrei concentrare maximă, credem ca ti-ar fi mai util un player separat, mai usor de manevrat si la indemana daca doresti sa iti lasi telefonul mobil acasa in timpul alergarii.

    Smart-watch-ul (ceasul de mana inteligent) este unul dintre cele mai interesante produse hi-tech lansate in ultima vreme. Iti va fi de mare folos si in timpul orei de fitness sau de jogging. Asigura-te ca modelul pe care il alegi are incluse functiile de pedometru si de contorizare a caloriilor consumate in timpul activitatii fizice.

    Daca un ceas inteligent nu este stilul tau, atunci solutia este o bratara de fitness care monitorizeaza activitatea fizica a utilizatorului si afiseaza numarul de pasi, distanta parcursa, caloriile arse sau calitatea somnului.

  • Articole similare