• Gadgeturile: un careu de ”asi” pentru prima ta casa

    Gadgeturile: un careu de ”asi” pentru prima ta casa

    A venit si ziua mult asteptata: in sfarsit te-ai mutat in propriul apartament. Indiferent cat de mare, scumpa sau centrala este, prima ta casa reprezinta un vis implinit. Iti dorim sa te bucuri de ea si sa traiesti nenumarate momente fericite acolo. Avem chiar si un cadou de casa noua: iti prezentam cateva gadgeturi care iti vor face viata mai usoara:


    ● Aspiratorul hi-tech, care stie sa faca podelele luna de unul singur. Il poti programa dupa cum doresti si va sti exact ce si cum sa curete. Iata cum poti taia de pe lista prima corvoada gospodareasca!

    ● Un sistem de aer conditionat si de incalzire inteligent, care iti va oferi confort nu doar in camere, ci si in portofel! Il poti regla sa porneasca la ore prestabilite, astfel incat sa functioneze doar cand ai nevoie de el. Vei economisi energie si bani si, in acelasi timp, vei contribui la protejarea mediului inconjurator.

    ● Un espressor performant. Daca iti place cafeaua, va fi una dintre cele mai bune investitii pe care le vei face. Nu doar ca vei economisi timp dimineata, dar, stiind ca in apartamentul tau te asteapta o cafea de calitate, vei fi mai retinut atunci cand apare tentatia unei cafele scumpe in oras, in drumul spre casa.

    ● Masina de spalat vase va deveni rapid prietena ta. Te vei scuti de privelistea dezolanta a vaselor murdare din chiuveta si, evident, vei scuti timp pretios, pe care il poti folosi in scopuri mult mai interesante!
  • Articole similare