• Garsoniera: spatiu mic, idei mari

    Garsoniera: spatiu mic, idei mari

    Viata intr-o garsoniera este o experienta interesanta, mai ales in tinerete, atunci cand te obisnuiesti cu independenta si inveti sa iti organizezi programul si spatiul in care locuiesti. Chiar daca, la prima vedere, o garsoniera poate parea imposibil de aranjat astfel incat sa iti poti aduce toate lucrurile preferate, ponturile noastre iti vor demonstra ca un pic de inventivitate o poate transforma intr-un loc mai incapator decat ti-ai fi imaginat.


    ● Rafturi, rafturi si iar rafturi. Sunt aliatele tale de incredere pentru amenajarea unui spatiu relativ mic. Le poti monta pe pereti oricat de sus doresti, le poti vopsi sau colanta in culorile tale preferate si, cu cat folosesti mai multe, cu atat iti va ramane mai mult loc liber, iar spatiu va fi mult mai aerisit.

    ● Investeste intr-un pat care sa aiba si un spatiu pentru depozitare cat mai generos. Il poti folosi nu doar la pastrarea asternuturilor, dar, in functie de cum este compartimentat, chiar si pentru obiecte mai voluminoase, accesoriile pentru sport sau, de ce nu, incaltamintea de extra-sezon.

    ● Biroul pliabil este un alt obiect important care te va ajuta. In momentul in care ai terminat de lucru, il strangi si iata cum spatiul se elibereaza dintr-o miscare!

    ● Instaleaza-ti un panou pentru bijuterii, dotat cu mici carlige de care sa le poti agata. Nu doar ca nu vor mai fi raspandite peste tot, dar aranjamentul in sine va deveni un obiect de decor simpatic.

    ● In locul unei biblioteci masive, care iti va acapara spatiul, foloseste mai multe rafturi mici si subtiri, eventual metalice, pe care iti poti suprapune cartile. Efectul va fi uimitor: o biblioteca care pare ca ”pluteste”!   
  • Articole similare