• ”Minunile” hi-tech, in ajutorul parintilor

    ”Minunile” hi-tech, in ajutorul parintilor

    Viata de proaspat parinte este extrem de solicitanta. Dincolo de oboseala, de nelinistile si emotiile firesti, apare si preocuparea continua de a-i oferi bebelusului tot ceea ce are nevoie si de a fi la curent in permanenta cu starea sa. Tehnica moderna iti va fi de mare ajutor, pentru ca exista gadget-uri concepute exact pentru a te ajuta inca din prima zi impreuna cu cel mic.


    ● Suzeta-termometru este de mare folos atunci cand ai nevoie sa ii iei temperatura in timpul noptii, fara sa il trezesti. In plus, nici nu va mai fi nevoie sa dezbraci copilul si sa il imbraci la loc.

    ● Monitorul audio/video va deveni cel mai bun prieten al tau atunci cand bebelusul doarme si poti avea cateva ore numai pentru tine. Vei sti in permanenta in ce pozitie sta cel mic si te va alerta in secunda in care se trezeste.

    ”Minunile” hi-tech, in ajutorul parintilor


    ● Aplicatiile cu ”zgomot alb” reproduc sunetele pe care copilul le auzea in perioada in care se afla in burtica mamei. Acestea au calitatea de a-l linisti si de a-i oferi sunete familiare, care il vor ajuta sa adoarma mai usor. Le poti gasi in App Store sau Google Play, dar sunt disponibile si pe YouTube.

    ● ”Pocket Nanny” este un gadget portabil care te va ajuta sa tii socoteala orelor la care a mancat si a perioadelor de somn. Iti va fi de mare folos in zilele in care te vei simti prea obosita pentru a tine minte detalii de acest fel.

  • Articole similare