• Si barbatii se ingrijesc, nu-i asa?

    Si barbatii se ingrijesc, nu-i asa?

    Mitul potrivit caruia doar femeile ar trebui sa intre in raionul de cosmetice e demult demontat. Orice barbat ar trebui sa aiba mica lui trusa de cosmetice de care sa se foloseasca fara sa-i fie rusine.  


    Daca ai pielea sensibila, e bine sa nu-ti lipseasca un after-shave cu efect calmant si regenerator. Ba chiar si o crema, care sa-ti hidrateze tenul ars de soare sau agresat de gazele de esapament din marile orase. Daca lucrezi in mediu toxic sau ai contact cu uleiuri, sau alte substante dure, foloseste manusi, dar nu uita de o crema de maini pe care sa o folosesti dupa spalare. 

    Un capitol elementar, dar demn de mentionat, este reprezentat de sapunul si gelul de dus. Credem ca sunt de preferat cele dermato-cosmetice, dar, daca nu sunt genul tau, iti recomandam macar sa fii atent la compatibilitatea cu tipul de piele pe care il ai.

    Ar mai fi de spus cate ceva despre geluri, ceara sau alte produse care ne pastreaza aspectul parului ingrijit. Investeste in produse de calitate, pentru ca efectele celor inferioare se vor vedea atat imediat, in felul in care parul tau arata, dar si pe termen lung!
  • Articole similare