• Amenajeaza-ti sala de baie cu un buget mic!

    Amenajeaza-ti sala de baie cu un buget mic!

    Instalatii sanitare invechite, sol demodat? Atunci cand te muti intr-o casa noua, nu este neobisnuit ca sala de baie sa aiba nevoie de un mic facelift.  Renovarea ei nu inseamna neaparat schimbarea gresiei, investirea intr-o cabina de dus modern sau inlocuirea tevilor. Iata cateva idei pentru a reface totul pe gustul tau fara sa trebuiasca sa renunti la urmatoarea vacanta.

    1. Organizeaza-te! Machiaje, cosmetice, haine si prosoape aruncate pe jos? O sala de baie poate deveni repede aglomerata. Pentru a pastra totul cat de cat in ordine fiecare lucru trebuie sa-si aiba locul lui. Nu ezita sa investesti in cosuri, cutii si vase de toate dimensiunile pentru a le organiza. In cazul in care camera este ingusta, profita de fiecare milimetru, fie prin suspensdarea unui spatiu de depozitare, fie prin instalarea unei bucati de mobilier sub chiuveta.

    2. Refa solul! La fel ca placile de pe perete, este posibil ca solul sa nu fie pe gustul tau.  Pur si simplu il poti picta cu vopsea sau poti adauga un covor.

    3. Foloseste oglinzile! Nu numai ca o oglinda este esentiala in baie, dar in plus ea reflecta lumina si mareste camera. Alege o oglinda originala pentru a aduce putina personalitate salii tale de baie.


    Amenajeaza-ti sala de baie cu un buget mic!


    4. Refa cada! Exista cateva zgarieturi mici pe cada de baie?  Marile magazine ofera kituri pentru a le reface. Atata timp cat totul ramane estetic, nu merita sa schimbi totul.

    5. Adauga putina culoare! Sa pictezi un perete sau o parte din el, aduce un strop de culoare si transforma camera intr-un mod rapid, cu costuri reduse. Ai grija sa alegi o vopsea rezistenta la apa, speciala pentru sala de baie.

    6. Cumpara-ti o planta! Plantele sunt un truc pretios care invioreaza sala de baie. Alege specii care sunt rezistente la schimbarile de temperatura si umiditate, cum ar fi bambusul, orhideele sau senecio.

    7. Nu neglija nici un detaliu! Intr-o incapere mica se observa totul si fiecare element face parte din decor. Ai grija de fiecare detaliu, fie ca este vorba de prosoapele agatate, sapunul lichid de pe marginea chiuvetei sau chiar perdelele de dus.

  • Articole similare