• Aplicatii gratuite care te ajuta sa economisesti timp


    Aplicatii gratuite care te ajuta sa economisesti timp

    Atunci cand vorbim de una dintre cele mai importante resurse ale noastre, este firesc sa ne preocupe felul in care o administram. Timpul este cu adevarat o resursa pretioasa, de aceea merita dramuit astfel incat sa muncim mai eficient si sa ne bucuram si de familie, prieteni si de viata in general. Tehnologia moderna este de mare folos, pentru ca si companiile producatoare de aplicatii sunt preocupate sa gaseasca solutii care sa ne ajute sa ne gestionam mai bine fiecare ora si zi. Iata cateva dintre ele, toate gratuite:


    Full Contact Adrress Book este aplicatia care te scuteste de efortul de a-ti cauta contactele din diferite platforme: le sincronizeaza pe toate si le vei avea mereu la indemana, atunci cand ai nevoie de ele. Este capabila sa importe informatiile asociate cu conturi de Gmail si de iCloud. Fiecare contact va avea asociat si profilurile din social media ale persoanei respective.

    Business Calendar te va ajuta sa nu mai pierzi timpul cautand in agenda clasica si te va asigura ca nu ratezi nicio intalnire sau eveniment important. Poate fi sincronizata cu Google Calendar si Exchange, astfel incat managementul timpului tau va deveni mult mai simplu de realizat. Include si aniversarile contactelor tale, astfel incat nu vei mai pierde nici evenimente din viata sociala. Aplicatia poate fi activata inclusiv vocal.

    • Ti se intampla adesea sa ai o idee buna, dar sa o pierzi ”pe drum” fiindca nu ai avut cum sa o notezi? Sau sa gasesti un articol interesant, dar sa uiti unde l-ai vazut si apoi sa irosesti timp pretios incercand sa il gasesti? Evernote este aplicatia care te va ajuta sa iti organizezi ideile, sa nu mai ratacesti niciun gand bun si sa ai la indemana tot ceea ce ti se pare interesant. O poti folosi pentru a lua notite in formate diferite, precum text, schite, fotografii, fisiere audio-video sau PDF. Este compatibila cu atasarea de documente Microsoft Word si PDF. O poti utiliza inclusiv pentru organizarea chitantelor si a facturilor

  • Articole similare