• Cu ce ne accesorizam tinutele

    Cu ce ne accesorizam tinutele

    "Politia" modei a decretat: va fi un an al contrastelor in materie de accesorii. Adica, fiecare dupa bunul plac. O vizita rapida prin magazine va confirma aceasta tendinta. Pe rafturi stau frumos asezate coliere supradimensionate cu motive tribale sau cu flori. Dupa preferinte, albastru sau verde intens, rosu sau, dimpotriva, culorile bomboanelor fondante: bleu, nude, galben pal.

    Si cerceii sunt generosi. Se poarta marimile XL si, pe langa metal, lemn si pietre, sunt din nou la moda ciucurii. Cerceii-ciucure sunt accesoriul perfect pentru a inveseli traditionala camasa alba sau pentru un look indie original. Se asorteaza bine si cu denimul. Deci, sunt o alegere buna pentru tinute lejere, casual.

    La capitolul genti, revine moda anilor '80: gentuta aplicata pe curea sau centura. Din piele, brodata sau din panza colorata, poate fi aleasa in functie de tinuta si legata in talie sau lasata sa cada pe solduri. Kenzo, Marc Jacobs si Balenciaga si-au accesorizat colectiile de primavara cu astfel de genti. Au optat pentru variantele mai sportive si nonconformiste. In schimb, designerii caselor Gucci si Givenchy au etalat pe podium modele mai clasice, potrivite pentru a strange in talie o rochie sau un trenci.

    Cu siguranta ati vazut in mai toate vitrinele perle si margele colorate. Si nu de pus la gat, ci de cusut pe blugi, pulovere, topuri, tricouri sau geci denim. Sunt peste tot. Orice bluza insipida se transforma parca sub puterea sidefului, care atrage privirile ca un magnet. Cu un sirag de perle si putina imaginatie puteti reinvia vechea garderoba. Nu exista reguli pentru cat de multe sau putine margele sa folositi si cum sa le aplicati.

    Si sa nu uitam de ochelarii de soare. Motto-ul "cu cat sunt mai mari, cu atat mai bine" nu mai este valabil. Anul acesta se poarta ochelarii de soare cat mai mici, fie ca alegeti rama rotunda sau ovala. Bella Hadid, Kim Kardashian si Rihanna sunt doar trei nume celebre care deja au stabilit trendul. Si un detaliu important: ochelarii de soare mici se poarta putin lasati pe nas. Ca sa fii in tendinte!

  • Articole similare