• Cum sa nu te plictisesti pe drum

    Cum sa nu te plictisesti pe drum

    Te pregatesti sa pleci in vacanta? Urmeaza sa mergi cu trenul sau cu autobuzul sau sa iei avionul? Iata cateva idei cum sa-ti petreci timpul intr-un mod cat mai placut si util.

    Citeste o carte. Sunt luni de zile de cand colegii vorbesc de acest best-seller și tu nu poti participa la conversatie, in pauza de masa. Acum ca ai cateva ore libere la dispozitie, de ce nu profiti de ocazie pentru a incepe s-o citesti?

    Foloseste tableta. Datorita tehnologiei, in ziua de astazi poti sa-ti iei tableta cu tine si sa lucrezi pentru birou, poti sa vezi filme, sa te uiti la poze. Fii atent si nu uita castile pentru a nu-i deranja pe ceilalti calatori.

    Fa-ti lista de cumparaturi. Utilizeaza acest timp liber pentru a te gandi la ce urmeaza sa gatesti si la ce lista de cumparaturi trebuie sa faci cand te intorci din vacanta. Poate pare plictisitor, dar economisesti mult timp , odata ajuns la fata locului. 

    Mediteaza. Ia-ti putin timp tu cu tine. Astazi exista zeci de aplicatii care ofera clase de terapie de relaxare sau meditatie ghidata. Este tocmai ce ai nevoie pentru a intra in starea de vacanta.

    Jocurile de copii pentru calatorie. Ghicitorile, fazan, da si nu, jocul placutei de inmatriculare, jocul piatra-hartie-foarfece sunt cateva dintre distractiile la care poti apela cand calatoresti si dispui de timp liber.

  • Articole similare