• Fa-ti viata mai usoara la volan

    Fa-ti viata mai usoara la volan

    E stresant sa te regasesti pe un drum izolat cu bateria telefonului descarcata si cu o pana la masina. Din fericire au aparut pe piata multe gadgeturi care sa te ajute sa fii mai bine pregatit indiferent de drumul pe care-l alegi. Iti recomandam o mica selectie de gadgeturi Hi-Tech destinate masinii tale, care iti vor usura viata la volan si vor anticipa anumite probleme.

    Suport pentru smartphone
    Acest dispozitiv iti va face calatoria mai putin stresanta, mai ales daca esti o persoana cautata. In loc sa te uiti mereu in jos ca sa raspunzi la un apel sau sa vezi in ce directie trebuie s-o iei, poti sa utilizezi un suport pentru telefon care iti permite sa fii mai atent la drum.

    Incarcator de masina USB
    De multe ori telefoanele noastre nu au o autonomie atat de mare care sa-ti permita sa faci apeluri nelimitate, sa asculti muzica sau chiar sa te trimita la cea mai apropiata statie de benzina. Din acest motiv, un incarcator de masina USB este indispensabil pentru a-ti asigura o autonomie mai lunga a telefonului in timpul calatoriilor lungi. Este accesoriul ideal pentru cei care lucreaza pe teren toata ziua și care sunt mereu in contact cu clientii sau cu superiorii lor.

    Kit bluetooth pentru masina
    Nu esti obligat sa iti achizitionezi o alta masina ca sa te poți conecta la telefonul tau smartphone prin Bluetooth. Acest dispozitiv iti permite sa ramai conectat la retelele de socializare fara sa fii neatent la drum și sa devii un pericol pentru ceilalti soferi aflati la volan.

    Adaptor pentru masina Hi Tech Smart
    E un mic adaptor pe care-l conectezi la bordul de diagnosticare al masinii tale ca sa afli diferite informatii. Gadgetul - care se conecteaza cu telefonul tau prin Bluetooh - iti indica problemele de motor, iti aduce aminte unde ai parcat masina, iti afiseaza istoricul calatoriei si poate chiar sa semnalizeze daca ai nevoie de ajutor, alertandu-i pe cei apropiati sau o ambulanta.

    Dispozitiv de urmarire GPS
    Dispozitivul se conecteaza la telefonul tau smarthphone si-ti permite sa stii unde se afla masina ta in permanenta. Chiar daca el este mai util companiilor care ofera o masina de lucru angajatilor, iti este util și tie in caz ca cineva incearca sa-ti fure masina. Iti permite sa fii informat pe email sau mesaj daca masina iese din zona stabilita de tine.

  • Articole similare