• Fustele vedeta ale primaverii 2018

    Fustele vedeta ale primaverii 2018

    Stilul clasic revine puternic in moda primavara aceasta si, odata cu el, una dintre piesele esentiale din garderoba feminina: fusta-creion, de lungime midi. In acest sezon, creatorii au decis sa ii pastreze croiala consacrata, care aminteste de divele din filmele anilor ‘40: cu talie inalta si cu tivul taiat imediat sub genunchi. 

    Elementul de noutate este reprezentat de materialele din care este confectionata. Case de moda importante, precum Prada sau Fendi, au decis ca este momentul ca fusta-creion sa fie innobilata si sa devina un element central al garderobei, in consecinta au realizat-o din tesaturi delicate si pretioase: satin, matase, tul sau dantela. Max Mara propune o abordare in alb-negru, care apropie si mai mult aceasta piesa vestimentara de zona glamour.

    Fustele vedeta ale  primaverii 2018

    La un pol stilistic cumva opus, se afla fustele maxi, devenite si ele foarte actuale in 2018. Perceputa mai degraba ca o piesa de vara, fusta maxi vaporoasa este integrata de data aceasta si in colectiile de primavara. O poti purta cu un pulover lejer sau cu un tricou de bumbac si o jacheta biker, pentru un look mai rebel. Pe masura ce zilele calduroase isi recastiga suprematia, aceeasi fusta maxi delicata va fi integrata in outfiturile de vara, impreuna cu topuri usoare, din tesaturi naturale. Chiar si in zilele mai friguroase, fustele maxi pot fi purtate, daca sunt dintr-un material mai gros si asortate la incaltaminte calduroasa, precum cizme sau bocanci. 

    Intrata in preferintele publicului inca din 2017, fusta plisata isi pastreaza si primavara aceasta pozitia de vedeta a trendurilor. Cea mai trendy abordare este sa alegi una in culori metalizate sau intr-o gama cromatica puternica, precum rosu burgund, albastru regal sau verde smarald. Prietenoasa cu majoritatea tipurilor de silueta, fusta plisata este, de asemenea, si foarte versatila: se preteaza atat la tinute office, cat si la outfituri relaxate, in care poate fi combinata cu topuri din bumbac si incaltaminte din zona sport-casual.
  • Articole similare