• Pregatiri pentru sarbatoarea de Paste

    Pregatiri pentru sarbatoarea de Paste

    Ca in fiecare an, de Paste decorezi casa, prepari cele mai sofisticate mancaruri si iti cumperi haine noi. Iata cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa fii mai organizata in preajma Pastelui:


    • Daca nu te-ai ocupat inca de curatenia de primavara, este timpul sa o faci acum. Poti sa apelezi si la ajutor. Exista o multime de firme care pot face acest lucru in locul tau si mult mai rapid. Insa nu mai sta mult pe ganduri ! Este o perioada in care astfel de servicii sunt foarte solicitate. 

    • Odata ce ai scapat de curatenie, decoreaza-ti casa! Nu doar de Craciun decoratiunile fac parte din atmosfera de sarbatoare. Nu vrei sa le folosesti pe cele de asta iarna, asa ca roaga-i pe cei mici sa te ajute. Hartie, carton, lemn, panglici si creioane colorate, tot ce ai nevoie pentru decorul de Paste, fie ca e vorba de oua, figurine sau iepurasi

    • Curatenia e gata, casa e impodobita, asa ca e timpul sa te gandesti ce bunatati vei pune pe masa festiva. Trebuie sa stabilesti din timp meniul de Paste, astfel incat sa poti cumpara toate cele necesare. Nu stim ce preferinte culinare ai, dar de pe masa noastra de Paste nu lipsesc drobul, friptura de miel, cozonacul si pasca. Alaturi de oua vopsite, bineinteles. Daca vrei sa eviti aglomeratia si sa ai mai mult timp pentru pregatiri, comanda online de pe cora.ro tot ce ai nevoie pentru masa de Paste.

    • Daca e Paste, atunci trebuie sa vina si Iepurasul. Comanda online cadourile pentru prieteni si familie de pe cora.ro.

    • Iar pentru ziua in care sunteti cu totii acasa si sarbatoriti, gandeste-te la o activitate distractiva. Poti planifica o vanatoarea de oua de Paste pentru copii, insa trebuie sa ai lucrul asta in vedere din timp, sa gasesti ascunzatorile potrivite si sa ai o rezerva consistenta de oua vopsite.



  • Articole similare