• 5 idei care iti vor transforma casa

    5 idei care iti vor transforma casa

    A venit primavara si simti nevoia sa dai un aer fresh locuintei tale? Nu este nevoie sa te apuci de renovat sau de operatiuni complicate. Cateva accente sunt tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma casa intr-un spatiu cu un aer nou si foarte modern. Iata cateva idei care te vor inspira:

    • Te-ai straduit sa o mobilezi asortat, sa potrivesti culoarea mobilei cu cea a perdelelor si a covorului, insa camera de zi ti se pare un pic plictisitoare? Cauta o fata de masa sau o husa de fotoliu intr-o nuanta contrastanta si surprinzatoare. Asortarea nu va mai fi impecabila, insa tocmai acest lucru ii va oferi intregului ansamblu un aspect nonconformist si mult mai simpatic!

    • Te-ai saturat de aspectul bailor, insa nu esti pregatita sa investesti in gresie sau faianta noua? Vopseste tocurile usilor sau ale ferestrelor intr-o nuanta puternica de albastru sau verde si infatisarea lor te va face sa te simti mai aproape de vacanta pe malul marii pe care ti-ai planificat-o, dar pana la care mai sunt cateva luni bune.

    • Ti-ai dori o pata de culoare in dormitor, dar nu ai nicio tragere de inima sa te apuci de zugravit peretii? Foloseste doar o rola de tapet cu model pentru a decora o zona a camerei. Intregul ansamblu ti se va parea complet diferit si il vei privi cu drag in fiecare dimineata.

    • Tot in dormitor, tine cont de sezon atunci cand iti alegi cuverturile de pat. In timpul iernii, sunt potrivite cele din tesaturi groase, precum lana sau chiar blana artificiala. Odata cu sosirea sezonului cald este, insa, timpul sa le schimbi cu unele din tesaturi mai usoare, in culori vesele sau cu motive florale.

    • Pune in valoare holul. Este un spatiu adeseori ignorat, insa, atunci cand este pus in valoare, poate schimba aerul intregii locuinte. Poti rezerva acestui spatiu de trecere o abordare complet diferita de cea a intregii case. De exemplu, poti aranja holul cu motive marocane sau, de ce nu, cu cateva obiecte inspirate din aspectul caselor grecesti. Ai nevoie doar de un covor mic, cateva decoratiuni pe tema aleasa si, eventual, un tablou sau o fotografie inramata pe perete.

  • Articole similare