• Lucruri pe care le poti face cu o rola de scame

    Lucruri pe care le poti face cu o rola de scame

    Este nelipsita din aproape orice casa si, de multe ori, este ultimul obiect pe care il folosim cand iesim pe usa, pentru a ne asigura ca hainele noastre arata impecabil si ca nu exista nicio scama pe ele.
    Rola de scame poate fi, insa, utila si in multe alte situatii, la care nici nu te-ai fi gandit. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai mereu una la indemana. Iata la ce o mai poti folosi:

    • Daca ai spart din greseala un pahar sau o farfurie, cioburile mari sunt usor de strans, insa fragmentele minuscule sunt cele care iti dau bataie de cap, pentru ca e greu sa te convingi ca le-ai gasit pe toate. In aceasta situatie, rola de scame este de mare ajutor: treci cu ea peste suprafata in care s-au raspandit cioburile si vei vedea cum si cele mai mici dintre ele se vor lipi de hartia adeziva.

    • Tocmai ai venit de la coafor, multumita de noua ta tunsoare, insa te deranjeaza firele de par mici care ti-au ramas pe gat sau umeri si pe care pamatuful coafezei nu le-a putut indeparta? Rola de scame este perfecta ca sa scapi de ele!

    • Ai petrecut o zi minunata cu cainele tau, la o plimbare prin parc sau prin padure, insa te temi ca, la intoarcere, ar fi putut ramane agatate in blana lui insecte sau larve? Curata-l cu rola de scame imediat ce ajungeti acasa si veti putea sta amandoi linistiti. 

    • Daca ai stat la soare prea mult si pielea incepe sa se decojeasca, poti folosi tot rola de scame pentru a interveni in zonele cu probleme. 

    • Intr-o casa in care exista pisici sau caini firele de blana pe scaune sau canapele sunt mereu o problema. Hartia lipicioasa a rolei va indeparta, insa, fiecare fir lasat de prietenii tai cu patru labute, iar mobila va arata ca noua.

    • Acelasi truc functioneaza perfect si pentru scaunele de masina, ca sa scapi de firmituri sau alte particule care te deranjeaza.

    Geanta ta, in care au ajuns sa se stranga tot felul de obiecte, ambalaje, resturi de pudra sau alte impuritati va arata ca noua daca ii curati interiorul cu peria de scame.

  • Articole similare