• Cele mai frumoase trenduri de make-up ale primaverii

    Cele mai frumoase trenduri de make-up ale primaverii

    Culoare, curaj si echilibru. Acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine machiajul in primavara lui 2018. Tendintele propuse pe podiumurile de fashion se adreseaza femeilor care cauta, in permanenta, sa gaseasca acele detalii care le ajuta sa isi defineasca si sa isi puna in valoare cat mai bine frumusetea. Iata cele mai importante trenduri ale acestui sezon:


    Smokey eyes in nuante de violet si mov. S-au dus vremurile in care, daca doream acest stil de machiaj pentru ochi, apelam exclusiv la negru sau gri inchis. Noul smokey eyes are nuante vibrante, care creeaza un efect elegant si plin de indrazneala. Daca vrei o abordare mai suava a acestui stil, poti apela cu incredere si la nuanta lavandei.

    • Daca smokey eyes nu este pe gustul tau, poti incerca o varianta la fel de spectaculoasa: un fard de pleoape de culoare albastru metalic. Este una dintre principalele revelatii ale sezonului. Pentru a te asigura ca aspectul tau va ramane cool si nu va aminti de machiajul caracteristic anilor 80, asigura-te ca ai ales un fard de pleoape opac si cu o textura bogata, iar restul machiajului de pe chipul tau pastreaza-l cat mai neutru.

    • In cazul in care preferi sa iti concentrezi atentia pe alte zone ale fetei in afara de ochi, poti incerca tendinta care se adreseaza femeilor care doresc sa isi puna in valoare pometii:  lasa-i mangaiati de un highlighter intr-o nuanta roz-aurie. Conturul fetei tale va deveni bine definit iar celelalte trasaturi ale chipului tau vor fi puse in evidenta intr-un mod subtil si elegant.

    • Daca, insa, preferi sa iti pui in valoare buzele, primavara anului 2018 este un moment cat se poate de potrivit. Nuantele de ruj preferate de designeri si de stilisti sunt cele puternice, iar pastelurile caracteristice, de obicei, sezonului cald au trecut in plan secund anul acesta. Vedeta sezonului este rujul de culoarea prunelor coapte, care spune despre cea care il poarta ca isi asuma dorinta de a fi remarcata.

  • Articole similare