• Ce sa porti vara asta la o nunta

    Ce sa porti vara asta la o nunta

    Vara, pe langa vacanta si excursii de weekend, inseamna si sezonul nuntilor. Invitatiile au fost lansate, iar acum trebuie sa gasim rochia perfecta pentru nunta de pe plaja, de la restaurantul exclusivist din centrul orasului sau pentru nunta inedita din padure. Alegerea tinutei potrivite pentru o nunta de vara poate fi destul de complicata. Vremea caniculara, tematica si codul vestimentar de pe invitatie, locul unde se va desfasura evenimentul, toate acestea trebuie luate in considerare. 

    Asadar, indiferent daca te duci la o nunta traditionala sau la o receptie intr-un cadru mai restrans, iata cateva idei de tinute:

    1. Nu-ti fie frica de culori indraznete! O rochie galbena sau rosie, dintr-un material vaporos, este ideala pentru o nunta de vara. Vei atrage atentia suficient, asa ca iti recomandam ca lungimea rochiei sa fie midi, pentru mai multa eleganta. 

    2. Dantela este inca in tendinte! Alege o rochie deasupra genunchiului, cu bretele subtiri, in culori pastel: roz, bleu, violet deschis. Vei obtine un look jucaus si tineresc, potrivit pentru o petrecere atat la restaurant, cat si intr-o gradina.

    3. Imprimeu floral. Daca nu este foarte inalta, alege un imprimeu cu flori de dimensiuni mici. Oricum, nu vei da gres cu o rochie inflorata vesela. Pentru o aparitie speciala si romantica, alege o rochie maxi, din matase si incearca sa nu o accesorizezi prea mult. Un plic discret si niste pantofi frumosi sunt de ajuns.   

    4. Sclipici, paiete si materiale stralucitoare. O rochie stralucitoare va atrage toate privirile si trebuie sa fii constienta de asta de la inceput si sa iti asumi faptul ca vei fi privita si admirata. Nu exagera totusi cu alte accesorii. O coafura lejera si un machiaj discret si vei avea un look special, potrivit cu ziua cea mare la care participi, dar in acelasi timp elegant. 

    5. Salopeta in loc de “little black dress”. Pentru nuntile mai formale, in loc de eterna rochie neagra, alege o salopeta cu spatele gol sau pe un singur umar. Poarte sandale rosii, un plic negru si cercei statement. 

  • Articole similare