• Academia Mamicilor Fericite - locul in care invatam si ne simtim bine impreuna

    Academia Mamicilor Fericite - locul in care invatam si ne simtim bine impreuna

    Proiectul ”Academia Mamicilor Fericite” reprezinta mai mult decat o ocazie de a face cunostinta cu alte mamici, cu provocarile lor si de a invata de la specialisti cum sa rezolvam problemele care apar in noua noastra calitate. Intalnirile noastre desfasurate in fiecare marti dimineata, la cora Lujerului, sunt momente in care descoperim femei minunate, idei pretioase si metode de a gestiona mai bine relatia cu copiii nostri. Este o adevarata bucurie sa vedem cum cei mici se joaca impreuna, in timp ce mamicile lor discuta relaxat si se bucura de companie si de sfaturile bune pe care le primesc.

    Cele mai recente doua editii au avut teme de mare interes: una a fost despre alaptare, iar cea de-a doua despre babywearing si accesorii pentru vara. ”M-am simtit foarte bine. Ma bucur ca au venit atat de multe mamici. Sunt foarte emotionata si sper ca am fost de folos. Orice reusita a lor e o reusita a mea”. Acestea au fost impresiile de dupa sesiunea de astazi din Academia Mamicilor Fericite ale Gabrielei Cherciu, asistent medical generalist si asistent farmacist, tehnician maseur si consilier alaptare.

    La intalnirea dedicata babywearing-ului si accesoriilor pentru vara, Cristina Busca a prezentat mai multe variante in care micutii pot fi purtati in moduri ergonomice si sanatoase pentru ei, dar si comode pentru mame. Ea a detaliat avantajele  diferitelor sisteme de purtare, dar a si exemplificat care sunt variantele pe care este bine sa le evitam, pentru ca nu sunt cele mai sanatoase pentru dezvoltarea copilului. Cristina este consultant babywearing acreditat Die Trageschule Dresden nivel advanced si are in plus o mare experienta practica. Ea cunoaste si exploateaza din plin calitatile oricarui sistem de purtare. Iar vestea cea mai buna e ca ea va reveni si la alte editii din Academia Mamicilor Fericite, unde abia asteptam sa cunoastem membre noi si sa invatam impreuna ce este mai bine pentru copiii nostri!  

  • Articole similare