• Cum sa faci sa nu iti mai pierzi cheile

    Cum sa faci sa nu iti mai pierzi cheile

    Sa stii mereu unde iti sunt cheile de la casa si de la masina, portofelul si telefonul este una dintre incercarile zilnice ale vietii moderne. Dar, din fericire s-a inventat solutia perfecta pentru ca tu sa le gasesti in cateva momente si sa nu mai intarzii la job sau la intalniri importante. Gadgetul salvator de timp si nervi este un tracker Bluetooth ce functioneaza cu o aplicatie de urmarire integrata. 

    Cum functioneaza? Dispozitivele de urmarire Bluetooth iti permit sa utilizezi o aplicatie pentru a monitoriza locatia oricarui obiect de care sunt atasate. Cand vei apasa pe butonul “Cauta”, tracker-ul va emite un sunet  de alerta pe care il vei folosi pentru a localiza respectivul obiect. Insa trebuie sa tii cont de faptul ca un tracker Bluetooth nu este un tracker GPS, astfel incat nu o sa vezi live locatia pe o harta. Este un dispozitiv cu raza scurta de actiune, limitat de acoperirea Bluetooth, care este de cel mult 61m, asadar este util mai ales pentru lucrurile pe cale le pierzi prin casa sau la birou. Pentru a creste raza de actiune, acest mic gadget inteligent se conecteaza si la alti utilizatori care au aplicatia si se creeaza o retea, fiind posibil sa localizezi si ceva pierdut intr-o locatie aglomerata, de exemplu intr-o statie de autobuz. Pur si simplu vei fi anuntat prin aplicatie ca obiectul tau ratacit a fost in raza de localizare a altui utilizator intr-un anumit loc.

    Sistemul poate functiona si invers. Daca nu iti gasesti telefonul si ai in buzunar cheile la care ai atasat un astfel de device, tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton si telefonul va scoate un sunet de alarma. 

    Unele trackere au baterii pe care le poti schimba, dar cele mai multe nu. Aceasta inseamna ca au o durata de viata de aproximativ un an. De aceea, unii producatori ofera o reducere la pretul obisnuit pentru achizitionarea urmatorului dispozitiv.

    Un tracker Blootooth este cadoul perfect pentru rudele si prietenii care isi ratacesc in mod constant cheile, portofelul, umbrela si alte articole.

  • Articole similare