• Scapa de cearcane si ochi umflati

    Scapa de cearcane si ochi umflati

    Chiar daca iti ingrijesti pielea cu rigurozitate si ai grija sa alegi mereu cele mai bune creme si tratamente pentru fata, semnele de imbatranire apar mai devreme sau mai tarziu.  
    Insa obiceiurile bune nu iti pot schimba genele! Genetica este cel mai important factor care determina tipul de piele. Spre exemplu, in cazul celor care au mostenit o pielea deschisa la culoare, cearcanele si inflamatiile din jurul ochilor vor fi mai evidente.  Iata cateva sfaturi utile pentru combaterea cearcanelor si a ochilor inflamati:

    1. Tratament “la rece”
    Inainte de a utiliza machiajul, aplica o crema hidratanta de ochi de buna calitate pe care ai tinut-o la frigider inainte si care are cel putin SPF 15. Daca o aplici rece in jurul ochilor, ingredientele din crema vor actiona in profunzime si vor reduce cearcanele, iar ochii tai vor parea mai odihniti.

    2. Castravetele, un remediu la indemana
    Taie un castravete in felii subtiri si pune-le la frigider un sfert de ora. Aplica cate o felie pe ochi si lasa-le sa actioneze 20 de minute. Castravetele are proprietati astringente si este o sursa minunata de apa, ceea ce il face un remediu natural ideal pentru combaterea ochilor umflati, oferind pielii hidratare si stralucire. 

    3. Apa de trandafiri, lotiune tonica naturala
    Apa de trandafiri nu are doar un miros minunat, ci si proprietatile necesare pentru a calma si a intineri pielea obosita. Ca si castravetele, poate functiona ca o lotiune tonica naturala pentru piele. Pur si simplu inmoi doua dischete demachiante in apa de trandafir timp de cateva minute si apoi le lasi sa stea pe pleoape aproximativ 15 minute, dimineata si seara. 

    4. Somnul de frumusete
    Nu trebuie sa iti mai spunem cat de important este pentru sanatatea ta sa dormi 8 ore pe noapte. Suntem convinsi ca stii deja lucrul acesta si ca incerci sa mentii un program de odihna cat mai echilibrat. Iti spunem doar ca dupa o zi intreaga petrecuta in fata calculatorului sau intr-un mediu cu multi stimuli externi, ochii si pielea ta au nevoie de repaos.
  • Articole similare